Äpplet blev till kaka.

äpplen äppelkaka med glass äppelkaka med glass och höstlöv äppelkaka och ensamt äpple

 

Efter en hel del krångel lyckades vi skrapa ihop ett gäng äpplen från vårt äldsta träd i trädgården. Mindre krångligt var att få ihop själva kakan, visserligen beror det mest på att jag agerade arbetsledare och som sådan inte gjorde mer än nödvändigt – dvs skötte disken. Äpplen som smakar som såna man pallade som liten, det är fint det!  Glassen vi hade till kunde faktiskt kvitta, kakan var helt klart godast precis så som den var solo. Misstänker att Helena lägger upp nåt slags recept på sin blogg för den som är nyfiken.

 

Annars har vi mest pysslat i helgen. Matfotografering, fix med ny hemsida, en omflyttning av rum som vi tog cancel på, soffhäng och fotografering. Mer hinner man inte med vissa helger. Vem bestämde att helgen bara skulle vara två dagar av veckans sju? Träd fram så vi får veta.

 

 1 kommentar to “Äpplet blev till kaka.”

  1. Marianne Selin says:

    Äppelkaka är gott, speciellt när äppelsorten är gammal.
    Nu är det så vist ordnat att man ska ha en vilodag i veckan :) det tror jag på.

Lämna en kommentar
FOTOMAKARNA.SE

gällstad 50mm foto cat mat lake vinter konst färg dog cold foto wife eos ulricehamn mat göteborg borås basket matfoto snow fotograf natur sommar flower helenaljunggren.com recept borås svartvitt sweden vatten blog rottweiler canon glass Landskap summer fotografi fotoblogg 5d night fotoblogg blogg black and white sverige vinter